петък, 7 октомври 2016 г.

Wishpro – израелското чудо

Wishpro – израелското чудо

Wishpro е професионален уред, който неслучайно си е спечелил названието чудо в света на естетичната промяна. Той комбинира ефекта от четири доказани технологии с иновативни формули в капсулите, като ги имплантира в кожата, постигайки незабавни резултати:

  • Подмладяване на кожата
  • Стягане и лифтинг
  • Третиране на акне
  • Микроабразиране
  • Просветляване и обновяване на кожата.

SKIN CHOICE Ви дава възможност да се убедите в ефектa на технологията Wishpro. 

Попитайте професионалистите от бюти центъра за кого са  подходяща и как се прилагат процедуи. Вижте още сега повече детайли:

WISHPro® използва т.нар. M.I.T технология (магнитна теxнология) за пречистване, реактивиране и „имплантиране“ на активни съставки.


Вливат се различни капсули, според типа и възрастта на кожата: колагенов серум, хиалурон и витаминен комплекс, ботокс лайк, регенериращ и успокояващ комплекс, комбинирани антиейдж и антибактериални съставки.

Разликата в състоянието на кожата е видима веднага след процедурата. Фините линии и бръчки се заглаждат, а кожата се чувства по-стегната, придобива здрав вид и младежко сияние.


Процедурата е приятна и релаксираща. Нежните масажни движения по време на процедурата освобождават стреса, балансират лимфодренажа за по-чиста и  свежа кожа с лифтинг ефект.

Няма коментари:

Публикуване на коментар