понеделник, 10 октомври 2016 г.

Бюти център SKIN CHOICE и д-р НОРА БУЕШИ

Скъпи приятели, уважаеми клиенти, с радост Ви съобщаваме за старта на едно ново партньорство!


Бюти център SKIN CHOICE и д-р НОРА БУЕШИ Ви предоставят възможност да се възползвате от следните услуги:

- Терапии с ботулинов токсин
- Дермални филъри
- Биостимулатори
- Биоревитализация
- Микронидълинг
- Мезотерапии
- Мезоконци
- Плазмолифтинг
- Химични пилинги

В следствие на прецизните и задълбочено разработени козметични услуги, целенасочени към нуждите на съвременната жена, успяхме да заздравим връзката между добрите традиции и науката в областта, представени с настоящето партньорство между Skin Choice и д-р Нора Буеши! Очакваме Ви, за да видите желаните от Вас резултати!

За Д-р Нора Буеши

Д-р Нора Буеши е един от най-известните млади и обещаващи дерматолози в страната. В своята дерматологичната практика тя се ангажира с постигане и поддържане на здравето, младостта и сияйността на кожата на своите пациенти.
Д-р Буеши специализира в редица направления на дерматологичната материя, влючващи: Естетична и лазерна дерматология от 2008 г., паралелно с придобиването на специалност по Клинична дерматология и венерология 2008-2012 г. в „МУ Св.Георги“ в гр. Пловдив. Член е на Българското дерматологично дружество. Надгражда непрекъснато своята професионална квалификация.
Притежава редица международни сертификати от курсове и индивидуални тренинги.
Не на последно място, Д-р Буеши притежава онази рядка харизма, която те кара да се почувстваш в сигурни ръце още при първи контакт с нея. С творчески замах, професионализъм и прецизност съумява точно да фокусира баланса между индивидуалните Ви нужди и тяхната медицинска проекция!.

Д-р Нора Буеши ще консултира клиенти и ще извършва процедури в Бюти център Skin Choice два пъти месечно. За предварителни записвания и въпроси - 087 708 0177 или на място на адрес Варна, ул. „Братя Шкорпил“ 26 А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар