сряда, 26 октомври 2016 г.

МАЛКИ ТРИКОВЕ СРЕЩУ ГОДИНИТЕ

Засега вечната младост е един от неосъществимите човешки блянове. Но, все пак, в последните години технологиите и продуктите за естетична промяна дават много поводи за радост, особено на дамите.
И, макар никой още да не е разкрил магия, с която външният ни вид  да не се променя с времето, всеки от нас може да направи по нещо, така че да отдалечи белезите на годините от себе си. Вижте няколко трика в тази посока.


Заличете тъмните кръгове

Тъмните кръгове под очите са един от най-сериозните издайници на повяхналия вид, умората и старостта. Затова отделете им време и внимание. Направете коректора свой верен приятел. Кожата на това място е много нежна и е достатъчно само с леко потупване на пръстите леко и фино да се нанесе коректор. Най-добре е да се използва такъв, чийто цвят е с един тон по-светъл от този на фон дьо тена. Ако кожата е по-тънка е възможно на места да прозират сини венички, които лесно се заличават с коректор в жълтеникави тонове. По-свеж вид може да се постигне и чрез друга малка хитрост – нанесяне на коректора под веждите и клепача.



Без тъмни червила

Тъмните тонове може да са много актуални и да предават един по-екстравагантен вид, но нека не забравяме, че оптически смаляват устните, а и изискват перфектна кожа. И обратното – прозрачен гланц или червило в бледо розово, прасковено или друг естествен нюанс ще предадат свежест на лицето.

Не забравяйте спиралата

Със спирала очите винаги изглеждат по-големи и по-изразителни. С черната спирала ще постигнете повече атрактивност, а кафявата ще направи погледа ви по-мек.

Руж, но внимателно

На първо място е важно винаги да се помни, че целта на ружа не са клоунски червени петна на двете бузи. Изборът на цвят трябва да е близък до естествената руменина на кожата и самото му поставяне трябва да постига такъв ефект. За целта използвайте голяма четка, която леко да разнася цветния прашец и не забравяйте, че с него не трябва да се прекалява.


Обем в косата 

Често по-тънката коса изисква повече грижи, а изтъняването с годините често е осезаемо. Тънката коса е по-близо до скалпа и това е една от причините за по-лесното й омазняване, това от своя страна предполага и по-често измиване. Затова трябва да се използват по-леки шампоани, предвидини за честа употреба. Може да включите към менюто на косата и различни витамини, които ще е подсилят и направят косата по-здрава и лъскава.

Правилният избор на дрехи 

Черно-бялата комбинация и сивите тонове може да изглеждат елегантно, но те определено прибавят по някоя годинка отгоре. Заложете на пастелените тонове - не само че излъчват свежест, но имат и положителен психологически ефект върху настроението ви. Разбира се, не е добре да бъркате пастелни нюанси с бонбонени цветове. Ако пък естеството на работа изисква строгост, не съжалявайте, класата винаги обича класиката. В такива случаи може да освежите визията с цветен шал или друг аксесоар.

Аромат на младост

Избирайте внимателно аромата, който ще бъде емблема на вашето присъствие. Много силно и тежко в ежедневието може само да ви навреди. Сладникавото би стояло нелепо.Най-добре е душ гелът, маслата за тяло и ароматът да бъдат в една концепция – ненатрапчови, леко и свежо.


Поддържани ръце 

Именно ръцете разкриват възрастта на човек. За да забавим пигментацията по тази част на тялото, са необходими постоянни грижи. Употребата на крем за ръце няма да позволи кожата да бъде суха и напукана. Тъмните тонове при избора на лак в този случай са по-добър и свеж вариант отколкото бледите нюанси. Истината е, че най-добре е регулярно да оставяте вашите ръце в тези на професионалистите. Те ще ви кажат коя терапия е най-добра за вашия индивидуален случай и ще бъдат ваш консултант за най-добрите трикове в стремежа да се противопоставите на негативите, идващи с годините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар