понеделник, 24 октомври 2016 г.

КИСЛОРОДЕН ПИЛИНГ

КИСЛОРОДЕН ПИЛИНГ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМНА И СЪСТАРЕНА КОЖА


Бюти център SKIN CHOICE предлага ефективна терапия за подобряване на проблемна и състарена кожа - Hydrox peel. За да разберете дали кислородният пилинг е процедура, подходяща за Вас, обърнете се към експертите от бюти център SKIN CHOICE. Те ще Ви дадат най-правилните насоки как да  постигнете желаните резултати.

Вижте повече информация за терапията още сега!

Hydrox peel /кислороден пилинг/ предлага изцяло нова концепция при грижата за кожата, с широко приложение и висок профил на безопасност. Приложението му е да стимулира естествената регенерация чрез доставяне на изключително чист кислород дълбоко в дермата.

Кислородът, който се използва е с чистота 90-95% и действа в три посоки - хидратира, обогатява с кислород и избистря кожата. 

Терапията с Hydrox peel е безболезнена и не води до развитие на еритем и кървене. Hydrox peel може да подобри значително състоянието на състарената, фино набръчкана кожа. Отстранява отпадъчни субстанции и ограничава разпространението на бактерии при проблемна кожа, като подобрява циркулацията на кръвта и и метаболизма в клетките. 



Терапията с Hydrox peel дава жизненост, сияен тен, повече енергия и еластичност при повяхнала и дехидратирана кожа, оставяйки усещане за чистота, свежест и комфорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар