сряда, 14 септември 2016 г.

БЮТИ ЦЕНТЪР SKIN CHOICE И МEDIK8 – ЗА РЕШЕНИЯ НА КОЖНИ ПРОБЛЕМИ

Мedik8 е медицински бранд, специализиран в експертна грижата за кожата. Марката предлага гама от продукти и професионални терапии за лице и тяло, които решават конкретни кожни проблеми.
Medik8 се определя като професионална марка. Това по същество означава, че продуктите се препоръчват от дерматолози и обучени професионалисти в аптеки, лекарски кабинети, дерматологични клиники, медицински центрове, козметични салони.

Попитайте специалистите от бюти център
SKIN CHOICE за решенията, които предлага Мedik8 .Те с удоволствие ще ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Вижте още за бранда:

Medik8 е фирма с научни корени. Екипът от биохимици и фармаколози на Medik8 има повече от 40 години опит в областта на разработването на иновативни продукти в грижата за кожата, базирани на научни постижения, клинични изследвания и най-модерни технологии.
Марката изповядва идеята, че нейните експерти предпочитат сами да проучат и да открият единични съставки с най-добри показатели, които да разработят и приложат ексклузивно в своите продукти. Medik8 придобива право на интелектуална собственост в областта на: лечение на купероза, антиоксиданти с широк спектър на действие, мулекулярна инкапсулована формула трансретинол и много други. Използвайки най-новите научни постижения в Европа и САЩ, които допълва и развива със свои патентовани научни открития, брандът създава грижа за кожата от нова генерация.
В основата на противостареещата грижа на Medik8 са жизненоважните за кожата съставки : Витамин С, Витамин А, пептиди, хидроксикиселини AHA/BHA, слънцезащитни агенти, осигуряващи видими резултати и подходящи за всеки тип кожа. Предимството на Medik8 е не само в избора на активните съставки, но и в качеството на използваните суровини и начина, по който те се смесват. За третиране на проблеми с пигментацията, дехидратацията и чувствителността на кожата в Medik8 се използват редица иновативни съставки, избрани на база на научни изследвания и с грижа и разбиране проблемите на кожата. 


Марката предлага решения на проблеми, свързани с: пигментация, акне, зачервяване, стареене на кожата, суха кожа,тъмни кръгове и др..

Няма коментари:

Публикуване на коментар