понеделник, 12 септември 2016 г.

Грижа за кожата в края на лятото с C+ C Vitamin Line на Natura Bisse

В края на лятото кожата има нужда от повече внимание. Хубаво е морските целувки и слънчевите прегръдки да останат в снимките и спомените ни. Кожата обаче се нуждае да започне новия сезон начисто.  Поизтормозена от горещите лъчи и дългите престои на открито, сега тя трябва да бъде релаксирана, освежена и стегната.

Изключително подходяща, за целта и сезона, е терапията C+ C Vitamin Line на марката Natura Bisse. Неслучайно нейното мото е: “Чист витамин C за стягане, хидратиране и избистряне на тена”. 

Антиоксидантите, които се намират в продуктите от линията C+ C Vitamin Line  се борят със свободните радикали и терапията е подходяща за всички типове кожи и възрасти - свива порите, изравнява тена, премахва петънца, стяга кожата на лицето.

Терапията с чиста Аскорбинова киселина (витамин С) на Natura Bisse включва следните процедури: премахване на мъртвите клетки със скраб с витамин С, силициев прах и семена от шипка; масаж на лице, шия и деколте с концентрат с Витамин С и крем Вита С; маска-суфле с 2% Аскорбинова киселина и лиофизиран портокалов сок.
Видимият резултат идва още с първата процедура, като се наблюдава  избистряне на тена и стягане на кожата на лицето.  Най-добър ефект се постига с прилагане на терапията веднъж седмично за 3-5 процедури.

С цялостната терапия C+ C Vitamin Line Natura  Bissé доказва за пореден път, че е марка пионер, която предлага най-добрата и най-ефективната грижа за кожата. Именно с уникалните резултати на продуктите си, компанията е безспорен световен козметичен лидер.


Попитайте специалистите от бюти център SKIN CHOICE  за терапията C+ C Vitamin Line, както и за други терапии на уникалната козметична марка Natura Bisse. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар