сряда, 7 септември 2016 г.

Да не забравя през септември...


Лятото отмина така неусетно. Дните са все по-кратки. Време е да се пренесем от мечтания свят на слънчеви лъчи и морски вълни към по-сиво и дъждовно всекидневие. Есен е! Септември е! Но нека се опитаме да намерим една по-добра страна на този сезон, независимо, че пясъчните плажове, горещите нощи и радостта от лятното безгрижие са вече зад гърба ни. 

Време за ново начало

Навън вече е тъмно, а е още шест – седем  часа. Утре си на работа. Нямаш настроение, защото не виждаш нищо  хубаво на хоризонта, а и лошото време ти  влияе ...Всичко това звучи доста депресиращо, но не се разочаровай! Сега е идеалният момент да започнеш нещо ново, с което да се развличаш, когато си свободна. Изтегли си някой хубав сериал от интернет, купи си нова книга, чиито стрници да разгръщаш с интерес и удоволствие, започни уроци по китара, пиано,  друг музикален инструмент,  карай колело в парка или се занимавай с лек и приятен спорт като федербал или тенис на маса. Забавлявай се с нещо ново - както ти харесва най-много. 

Поднови гардероба

Става все по-студено и по-студено. Нови дрехи и аксесоари не само ще променят облика на гардероба ти, но и ще те дарят с повече добро настроение. Защо да не се разходиш по магазините този уикенд и да разнообразиш стила си с нещо мечтано или по-екстравагантно? А може да заложиш и на най-обичайното - пъстър шал, дънки, стилен чадър – никога не са излишни! Имаш избор!


Разхождай се

Не само, че ще вървиш по-често, което е много здравословно, но и ще се наслаждаваш на великолената есенна природа. Може да си вземеш фотоапарат и да снимаш улицата, постлана с килим от разноцветни листа или спокойните води на морето, което вече не е така примамливо и топло, но е все още великолепно.

Яж плодове и зеленчуци

Кога, ако не сега, е времето за витамини, скрити в смокините, дюлите, ябълките, крушите, гроздето, пипера, доматите, краставиците, зелето. Истинско, вкусно и полезно! 


Мисли позитивно
Не забравяй да се усмихваш и не позволявай да те обладават лоши мисли! А и никога не знаеш кога ще се случи нещо страхотно. Продължавай да следиш страницата на бюти център SKIN CHOICE, защото те очакват много нови изненади през есенния и зимния сезон!!!

Надяваме се тези идеи да те „заредят“ и ти пожелаваме един страхотен септември!

Няма коментари:

Публикуване на коментар