четвъртък, 1 септември 2016 г.

РЕВОЛЮЦИОННИТЕ СЕРУМИ НА MIMILUZON

Специално подбрани и тествани в клиниката на Mimi Luzon, серумите, които са част от комплекта ALMA BEAUTY REBOOST вече предлагат революционно решение за подмладяване на кожата, което заличава следите на времето.Високата активна концентрация на съставките, синергичното приложение на серумите и техните уникални свойства, са дълбоко пазената тайна за тяхната забележителна ефективност и мигновени резултати.

4 РАЗЛИЧНИ СЕРУМА

 100% ЧИСТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Лек, гелообразен серум от хиалуронова киселина, създаващ външен овлажняващ слой, чрез който най-дълбоките пластове на кожата са хидратирани. Серумът осигурява концентрирана влага на кожата, която ѝ позволява да функционира подобно на младата кожа, обновявайки клетките по естествен начин.

 CYBER C VITAMIN C СЕРУМ
Богат на антиоксиданти серум, който помага в борбата с признаците на стареене и тъмните петна. Съдържа допълнително висока концентрация на чист витамин С (12%), който в комбинация с хиалуроновата киселина постига незабавни и видими резултати.

HGF YOUTH СЕРУМ
Хидратиращ, богат на пептиди серум, който имитира хормона на младостта и създава дълготраен, млад и свеж облик. Чистите пептиди компенсират естественото забавяне на кожния механизъм за подмладяване на кожата, като я съживяват повторно.

 COLLAGEN SYNTHESIZER
Серум с текстура на гел, обогатен с овлажняващи компоненти и други съставки, които насърчават подновяването на еластичната мрежа от влакна на кожата, особено колагеновите влакна, с което се постига по-еластична, по-стегната и освежена кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар