понеделник, 1 август 2016 г.

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕЗ АВГУСТ...


Кулминацията на лятото е! Нима цяла година не сме мечтали точно за това – прекрасни дълги дни, горещи страстни нощи, плаж, вода, малко дрехи, много емоции!

Помислете си, че този момент трябва да бъде хванат! Сега!

Ето какво трябва да не забравите да направите през август, за да носите спомена от едно чудесно лято в неизбежно настъпващия следващ сезон!


Последен влак за витамин D 
Силното слънце е в зенита си и следващите месеци няма да гали и радва толкова много. Затова побързайте да си вземете необходимата доза витамин D, който е жизненоважен за всеки организъм. Плаж, разходки, дори припек на терасата. Бъдете на открито и дайте на цялото си тяло достатъчно слънце. Следващият влак, натоварен обилно с витамин D ще дойде чак след 7 – 8 месеца, така че хващайте последния за тази година! 



Незабравима емоция
Това е месецът, в който ще бъде напълно оправдано да направите нещо щуро, лудо, непозволено!
Може би ще полеете някоя дискотечна вечер с повечко алкохол, за да освободите задръжките си и ще се обясните в любов. Или пък ще си организирате голямо нощно къпане (с дрехи, а после без) – с риск да бъдем досадни ще ви припомним, че тук многото алкохол по-скоро ще пречи, отколкото помага на позитивното настроение. Или пък ще направите нещо екстремно или друго, за което отдавна мечтаете. Действайте – август е, време за незабравими емоции!


Извън града
Дори за вас това да не е отпускарският месец, осигурете си поне един уикенд извън града. Забравете за градската джунгла и се насладете на летните дарове на природата – морски вълни, речни бързеи, планински пътечки, саморъчно хваната рибка или набрани билки. Подобни преживявания можете да допълните с разходка в някое отдалечено планинско селце, където от всеки разговор с местен жител ще почерпите мъдрост, ще успеете да забавите времето за момент и да преосмислите житието си. 


Нощ под открито небе
Използвайте горещините, за да прекарате една цяла нощ на открито. Това може да стане на плажа, край огъня в планината, докато обикаляте нощните открити заведения или просто разхождайки се с приятна компания под звездите. Ако ви се доспи – не се плашете. Поседнете на някоя пейка, подремнете облегнати на приятелско рамо и посрещнете изгрева. Това усещане ще оправдае всички усилия, ако изобщо ви се наложи да полагате такива. Защото ако наситите времето с интересни моменти и разговори, няма да разберете как нощта се е изнизала.


Насладете се на пъпешите и дините


Истинските, най-ароматни и сладки дини и пъпеши се появяват през август. Затова яжте до насита от тях – знаете, че са едновременно вкусни, полезни и отличен помощник за добрата фигура. Не забравяйте, че кожата ви също ще им се зарадва. Именно сега е моментът да разкрасите лицето си с динено-пъпешови маски.


Сладолед у дома
Със сигурност в следващите месеци сладоледът няма да ви се услажда толкова, колкото през август. Направете си сладоледен маратон, опитвайки всичко, което не сте успели до момента. А като “черешка на тортата” на подобна инициатива си направете сладолед вкъщи. Така ще можете да проявите фантазия и ще споделите изкушението с най-близките си хора. А и друг е вкусът, когато нещо си направил сам. Не се притеснявайте толкова много за калориите. Изключенията не са престъпни, а и в бюти център SKIN CHOICE могат да направят толкова много за вашата отлична форма!

Няма коментари:

Публикуване на коментар