вторник, 16 август 2016 г.

МЕЗОТЕРАПИЯ С АПАРАТ НА ALMA BEAUTY REBOOST И СЕРУМИ НА „MIMI LUZON“

ALMA BEAUTY REBOOST -  здравата, бляскава и пленителна кожа, която всеки може да има!


Alma Beauty (суб бранд на лидера на медицинските технологии Alma Lasers впечатлява цeлия козметичен свят със съвременно решение за подмладяване на кожата, което постига мигновени резултати при третирането на кожни несъвършенства –  ALMA BEAUTY REBOOST.

Комплектът  REBOOST

Апаратът REBOOST се предлага заедно с комплекта за процедури на Mimi Luzon - PixelPen и „YOUTH B(OX)

ALMA BEAUTY REBOOST използва силата на акустичните трептения, с което се увеличава ефективността на цялата терапия върху кожата. Създава се ефект на избутване и изтегляне, чрез който се ексфолира кожата, като се премахват мъртвите кожни клетки и излишният себум.

REBOOST технологията доставя активни съставки дълбоко под кожната бариера, а  положителните промени, настъпващи в кожата са видими след всеки терапевтичен сеанс.

Лечението с REBOOST е лесно за прилагане и безопастно за всички типове кожа и може да бъде прилагано през цялата година, без да се изпитва чувство на дискомфорт, а резултатите са видими веднага.

Pixel Pen

PixelPen е фракционно вибриращо микроиглено устройство, което позволява максимално  проникване на козметичните и активни съставки в дълбоките слоеве на кожата. Той е идеален за обстойно  лечение на кожни проблеми - белези от акне, фини линии и бръчки,  като едновременно с това стяга кожата, има подмладяващ ефект и намалява размера на порите.

YOUTH B(ox)

Извличане на ползите от  Youth B(ox) серията никога не е било по-лесно, благодарение на REBOOST.

ALMA BEAUTY REBOOST заедно с Youth B(ox) комплекта за лечение на  Mimi Luzon са оптималното решение за подмладяване на кожата от всички възрасти.

“YOUTH B(ox)” включва специални съставки, които са
сред най-добрите антиейджинг процедурите. Всички формули са тествани и дават изключителни резултати за цялостното възстановяване на кожата за кратък интервал от време.




Няма коментари:

Публикуване на коментар