понеделник, 4 юли 2016 г.


ЛЯТОТО ИСКА ГЛАДКА И ОБЕЗКОСМЕНА КОЖА!

Бюти център SKIN CHOICE ще ви осигури точно това с уникалната системата Alma Lasers Soprano ICE – лазерна епилация без аналог за Варна и региона!
Безболезнено, ефективно, безопасно и напълно възможно дори през лятото, дори на мургава кожа или кожа с тен – това са най-големите предимства на така наречената студена лазерната епилация.

Гладката кожа, без току що наболи косъмчета или враствания е важна за всеки човек, който държи на своята визия, особено през лятото. До неотдавна най-добрият метод за постигане на подобен ефект – лазерната епилация не можеше да се справи с някои предизвикателства. До скоро лазерът не можеше да третира нито много руси косми, нито тъмни косми при кожа с тен, процедурите се извършваха само в по-хладните сезони. СТУДЕНАТА лазерна епилация сложи край на тези неудобства.
Студената епилация с Alma Lasers Soprano ICE се отличава от останалите най-вече с това, че обработването на нежеланото окосмяване става с пулсова светлина – голямо количество лазерна енергия, но с малък интензитет нагрява космения фоликул. SHR излъчва множество къси, нискоенергийнии светлинни импулси, а енергията, необходима за унищожаването на косъма се натрупва постепенно. Това прави процедурата комфортна за пациента. 

В същото време апаратът гарантира най-висока сигурност за околните тъкани, а студеният накрайник дава възможност да се третират косми, които досега не можеха да се третират ефективно с трайна епилация.

Важно е, че работата с широки /за големите зони/ и специализирани /за малки и по-труднодостъпни зони като ушна мида, нос и т.н./ накрайници създават допълнително удобство и много по-добър краен резултат. 

За хората, които поставят като приоритет безупречната хигиена има отлична новина - ползват се индивидуални капачки на накрайника за зона "интим".

Специалистите са категорични, че съчетанието на технологиите SHR, IN-MOTION, SPEED и ICE прави лазерната епилация със Soprano ICE най-ефктивната, бърза и безболезнена епилация, предлагана в момента.

Вижте още веднъж предимствата, които превръщат Alma Lasers Soprano ICE в единствен по рода си в сферата на лазерната епилация:
  • Процедурите са безболезнени и с дълготраен резултат
  • Напълно безопасна епилация - без риск от изгаряне за всяка част на тялото, дори най-чувствителните зони
  • Технологията дава резултат при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен
  • Има най-висок процент покриваемост като не допуска нетретирани участъци
  • Приложима епилация 365 дни в година, дори и през летните месеци
За повече информация, обърнете се без колебание към специалистите от Бюти център SKIN CHOICE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар