петък, 8 юли 2016 г.

НОВ МЕТОД ЗА ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВИ МИГЛИ

Няма спор, че очите на жената са едно от нейните най-силни оръжия. И да, става дума наистина за очите, които много често говорят повече от казаните думи.


Неслучайно от древни времена жените акцентират най-много върху тази част от своето лице и използват какви ли не трикове, за да имат магнетичен и неотразим поглед. Немалка част от тези хитринки са свързани с миглите – гъсти, плътни, дълги и извити, те дават на очите завършен вид и, действително, променят изражението на лицето.

Спиралата за мигли отдавна е в арсенала на дамския макиаж, до неотдавна много жени залагаха и на изкуствени мигли, за да имат неустоим поглед.  Но последният хит по темата, с безспорно най-добър резултат, в същото време щадящ лицето и здравето, се нарича ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ.

Миглите, поставяни по новата технология косъм по косъм, са изработени от естествена коприна, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на собствените мигли. Използва се хипоалергенно хирургическо лепило, което също не вреди по никакъв начин на естествените мигли.  

Копринените мигли се апликират  една по една, без да имат директен контакт с клепача. Според индивидуалните предпочитания и характеристиките на окото, дължината им варира между 8 -15 мм, предлагат се в различни варианти по отношение на обем и цветове. Така поставени, миглите се сливат напълно с естествените и резултатът наистина е удивителен. Едно от важните предимства е, че след постигането на този ефект няма нужда да се използва спирала. Важно е да се знае, че трябва да се използват разгримиращи и почистващи продукти, които са на водна основа.
С новия метод за поставяне на мигли косъм по косъм се постига сгъстяване и удължаване за продължителен период от време - трайността им е между 30 и 90 дни. Затова те са отлични решение както за специални случаи, така и за ежедневието.

Процедурата се извършва от обучени специалисти в специализирани козметични центрове, времетраенето й е около 2 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар