сряда, 13 юли 2016 г.

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕЗ ЮЛИ...

☀ Лято. Юли. Горещо време, горещи страсти! 

Кои са онези неща, които разгорещени в желанията и действията си, не трябва да забравяме? Ако реализирате нашите 5 юлски предложения, със сигурност ще си осигурите незабравими летни емоции и ще акумулирате в себе си слънчево настроение за цялата година.
ПРЕКРАСНИ НОКТИ
Няма как. Каквото и друго да решите да правите през този прекрасен месец, погледите (и вашия, и на околните) все ще се спират на ноктите ви. Заровени в пясъка, галещи вълните, танцуващи, шофиращи, работещи - през лятото ръцете и краката са на показ и изискват специално внимание. Ако доскоро те са били маскирани под елегантен дамски чорап или скрити в затворена обувка и дълъг ръкав, сега целият свят ги вижда. 
Естествено, и сами можете да се погрижите за красотата на ходилата и китките си – арсеналът ви трябва да включва отделни и качествени пили за нокти на ръцете и краката, пила за ходила, подходящи кремове за ръцете и краката. 
Най-добрият вариант, разбира се, е да се доверите на професионалист и да си направите качествени маникюр и педикюр. Разликата между “домашните“ и професионално изработените не само е видима с просто око, но те са и с различен гаранционен срок, така да се каже. Добият вид, постигнат в домашни условия, изисква грижа през 2- 3 дни. В пъти по-трайни са маникюрът и педикюрът, направени професионално.

ВОДНИ ЗАБАВЛЕНИЯ
За да се възползвате от това предложение не е необходимо нищо друго, освен желание да се наслаждавате на лятото. Банани, водни колела, джетове, водни пързалки – всевъзможни атракции, които може би ще ви понапръскат с вода, но което е по-важно – ще ви залеят със смях и ще допринесат за истински купонджийски дух. Подобно юлско преживяване наистина е мощна батерия за лятно самочувствие и тонус.

ВРЕМЕННА ТАТУИРОВКА
Няма по-подходящ момент да разкрасите тялото си с временна татуировка. Със сигурност ще се почувствате по-магнетична и по-нестандартна. Освен това, ще си подарите разнообразие и нови усещания без рискове за здравето. Ще превърнете тялото си в произведение на изкуството, на което ще се наслаждавате както вие, така и околните. В тази графа могат да се поставят и рисунките с къна, а и всякакви други боди арт проявления. Изберете и направете нещо юлско и различно!

ДА ПОДГОТВИМ АПТЕЧКА
През лятото всички сме по-мобилни. Независимо дали тръгваме към морето или планината, дали ходим на пикник, плаж или екскурзия, добре е да бъдем подготвени. За целта малка подвижна аптечка трябва да е в пълна бойна готовност. Разбира се, по-добре е да не ви се налага да опирате до нея. Но при необходимост може да се окаже незаменим помощник – в такава ситуация със сигурност ще сте благодарни на своята организираност и досетливост.



ПРАСКОВАТА – ЦАРИЦАТА НА ПЛОДОВЕТЕ
Не на последно място през юли на хоризонта властва царицата на плодовете. Не оставяйте този факт незабелязан. Истинските праскови вече са в изобилие на пазара и даряват с наслада всички сетива. Те са радост за очите, ако са част от декорацията на дома, както и прекрасна бърза маска за всеки тип кожа. А всяка хапка от сочната им сърцевина напомня, че е лято!

Няма коментари:

Публикуване на коментар