вторник, 5 юли 2016 г.

ДА СЪБЛЕЧЕМ ЦЕЛУЛИТА! СЕГА!

Ако искаме да се радвам на тяло без целулит и без излишни мастни натрупвания, можем да направим нещо конкретно и ефективно за себе си.
СЕРИЯ ПРОЦЕДУРИ С ТЕХНОЛОГИЯТА VELA SHAPE ЩЕ НИ ОСИГУРЯТ ВИДИМО ПО-ГЛАДКА КОЖА И ПО-ДОБРЕ ОФОРМЕН СИЛУЕТ!

В БЮТИ ЦЕНТЪР SKIN CHOICE ЩЕ ВИ ОБЯСНИМ ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ, КОЛКО ВРЕМЕ И ПРОЦЕДУРИ ЩЕ СА ВИ НЕОБХОДИМИ, ЗА ДА ВИДИТЕ ТЪРСЕНИЯ ЕФЕКТ.
ПОТЪРСЕТЕ НИ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ!

Vela Shape е комбинирана процедура. В нея се работи едновременно с 3 компонента – радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум масаж. Въздействието е комплексно, затова ефектът, който се получава, е комбиниран. Работи се едновременно за целулита, локалните мастни натрупвания и не на последно място за еластичността на кожата. Всеки един от тези 3 фактора може да се окаже тясно специализиран в решаването на конкретен проблем. Например инфрачервената светлина влияе върху локалните мастни натрупвания. Радиочестотата въздейства върху клетките, които произвеждат колаген (фибробластите), т.е. най-добре повлиява върху еластичността на кожата, има отношение и върху целулита. Вакуумът допълва въздействието на другите два компонента като дрениращ фактор – освобождава тялото от токсичните вещества и целулитните натрупвания.

Подобряването на кожата се забелязва още след първата процедура. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се усетят между първа и втора процедури, а последователното намаляване на целулита се вижда след четвъртата процедура. Доказано е, че средното намаляване на обиколката след курса процедури с Vela Shape варира от 1,5 до 7,5 см. Като оптимален брой процедури се препоръчва 6 -10. Не се правят по повече от 2 процедури на зона на седмица.

Усещането по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се усеща до няколко часа след процедурата. Това е индикация за постигане на добър ефект. Процедурата не е болезнена и не изисква промени в ежедневието.

След пакета процедури се препоръчва периодично прилагане с цел задържане на резултатите, комбинирано съответно с адекватен хранителен и двигателен режим. Препоръчително е да се правят по 1-2 процедури веднъж месечно за няколко месеца.


Като странични ефекти много рядко при свръхчувствителна кожа при първите процедури може да се получат леки хематоми. Има определени противопоказания при наличието, на които не се работи, като силно разширени вени, диабет, тежки сърдечни проблеми, тежка хипертония, метални имплантанти по тялото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар