петък, 24 юни 2016 г.

КОЗМЕТИЧНИ СЪВЕТИ ЗА ПЕРФЕКТНАТА БУЛКА!


Булката е най-великолепното украшение на всяка сватба. Всички погледи са отправени към нея, много често нейният стил и характер определят цялото сватбено тържество. Затова е нормално тя да отдели достатъчно време, за да се погрижи за своя тонус и да подчертае своята красота. Ето няколко съвета, които специалистите от бюти център SKIN CHOICE споделят с бъдещите булки, за да бъдат в перфектна форма и истински сияещи!
Добре е в последните две – три седмици до събитието да нямате вече тежки организационни задачи, за да се отдадете на грижа за себе си и да направите ето това:

ОСТАВАТ ВИ 15 ДНИ ДО СВАТБАТА!
Време да е да направите дълбоко почистване на лицето. Най-добре би било да комбинирате някоя от класическите процедури за почистване с подходяща терапия. Идеална в случая би била терапията на Natura Bisse” The Cure” - Революционна колекция, която превръща почистването на кожата в луксозен ритуал.

ОСТАВАТ ВИ 10 ДНИ ДО СВАТБАТА!
След като лицето е почистено, то ще се почувства перфектно от съживяващата сила на витамин C. Препоръчваме терапия на Natura Bisse” C+C Vitamin Line”, която ще придаде тонус и еластичност на кожата ви. Освен това можете да си направите един класически масаж за тяло, за да го подготвите за стреса и да го приведете в добра форма. Не забравяйте да отделите внимание на ръцете и краката. Действително е рано за маникюр и педикюр, но една терапия за ръце Opi /пилинг, маска, масло и крем/ или парафинова терапия са отлично решение за ръцете, за да направят кожата гладка и кадифена. На краката си пък можете да подарите ексфолиация и маска.

ОСТАВАТ ВИ 5 ДНИ ДО СВАТБАТА!
Сега е моментът да коригирате някои несъвършенства – малки петънца, пъпчици, зачервявания. Ясно е, че те ще бъдат коригирани и в последния момент, но ако изчезването им е възможно, то трябва да бъде направено 4 – 5 дни преди събитието. Това е времето и за обезкосмяване, ако залагате на класическата епилация с коламаска. При нея са ви необходими няколко дни, за да отшумят зачервявания и неравности по кожата. Поглезете се още малко – една терапия „Diamond Whitening System” може само да бъде от полза за перфектния вид на лицето ви.

ОСТАВАТ ВИ 2 ДНИ ДО СВАТБАТА!
Отделете един – два часа, за да се сдобиете с перфектен педикюр. Не си мислете, че в този ден това е загубено време, защото правенето на педикюр дава чудесна възможност да прегледате всички задачки, които сте нахвърляли в тефтера или таблета. Отметнете с удовлетворение всичко свършено, запишете си това, което ви остава, за да не се чудите после какво още е трябвало да направите, кажете, поискате и т.н. Накрая погледнете към краката си и се зарадвайте на две наистина съвършени ходила.

ОСТАВА ВИ 1 ДЕН ДО СВАТБАТА!
Тук трябва да направите минимум три задължителни неща: процедура за блясък на лицето, маникюр и релаксиращ масаж! Така в деня на събитието ще трябва да мислите само за прическата, грима, доброто си настроение и... любовта на живота си! Предстои ви наистина приказен ден! Почувствайте го, насладете му се и го запечатайте в спомените си завинаги!

Няма коментари:

Публикуване на коментар