понеделник, 20 юни 2016 г.

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕЗ ЮНИ...

Юни е един от най-прекрасните месеци в годината! Лято е, ала горещината все още не ни е нападнала тотално. Усеща се ароматът на ваканционните седмици, а какво по-хубаво от очакването. Дните са дълги и ни стигат да свършим всичко, а нощите са топли и ни примамват да ги изпълним с емоции.
Отдайте се безрезервно на тази юнска еуфория. А за да й се насладите докрай, не забравяйте да направите няколко колкото приятни, толкова и полезни неща.

Да покажем крак
Сваляме и задръжките, и дрехите, както се пее в една обичана от мнозина песен. Е, и да не ви харесва рефрена, време е да захвърлите строгите обувки, многото дрехи, досадните чорапи. Един добре оформен и поддържан бос крак изглежда сексапилно и привлекателно, а от друга страна ви кара да се докоснете съвсем директно до лятото. Вярно е, че в много случаи дамският крак в чорап е несравнимо по-красив от босия, но натуралният вид има своите предимства. Затова имайте самочувствието да покажете един естествен женски крак. (Ако сте неуверени, обърнете се към специалистите от бюти център SKIN CHOICE – те с радост ще ви помогнат)

Слънчеви очила
Ако още не сте избрали очилата си за актуалния летен сезон, юни е наистина последният срок. Слънцето вече е достатъчно силно и не трябва да допускате да му се любувате незащитени. А и както казваше мой познат, всички жени слагайки слънчеви очила успяват да изглеждат “по-така”. Действително, този аксесоар носи на притежателя си притегателна и загадъчна сила.

Подготовка на целия плажен арсенал
Със сигурност планирате плаж през лятото. А какво е плажуването, ако не подготвите за този знаменателен момент всичко, при това в хармония - бански, хавлии, джапанки, подходяща чанта, шапка, аксесоари, слънцезащитна козметика. Прегледайте всичко, с което разполагате и допълнете ансамбъла, така че да се чувствате актуално и впечатляващо.

Първата морска баня
Не отлагайте! Морската вода все още е доста хладна, но след зимния сън е вълшебно да се проснете на топлия пясък, да гледате морската шир и да слушате гласа на чайките. Ако пък съберете смелост да поплувате, ще можете да си изградите ореола на истинска загадъчна морска нимфа. А като бонус за всичко това - примамлив юнски загар по кожата.

Шарен, пъстър гардероб
Дори да сте най-върлите почитатели на класическите цветове, опитайте точно през юни да сложите нещо пъстро и шарено. Този избор ще ви дари с много настроение, ще изглеждате млада, енергична и уверена в себе си.

Забавления на открито
Дискотека, концерт или просто романтична вечеря под открито небе. Доставете си това удоволствие. Толкова много студени дни и нощи мечтаехте за това. Въздухът е топъл, звздите са толкова ярки, а навсякъде около вас има живот, хора, които се забавляват, влюбват, обичат, радват, пеят, танцуват. Бъдете един от тях!

Плодово - зеленчукова диета
Ако през април и май организмът ни се адаптираше към новия сезон и се бореше с пролетната умора, то през юни е време категорично да заложим на плодове и зеленчуци. Превърнете ги в основа на своето меню. Зеленчуци и плодове за закуска, за обяд, за вечеря, а и за всеки друг момент от деня!




Тялото ви със сигурност ще ви се отблагодари за този подарък - ще бъде по-енергично, по-здраво, по-жизнено, а духът, който живее в него - вечно млад!

Няма коментари:

Публикуване на коментар