сряда, 12 юли 2017 г.

РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ТЕРАПИИ НА NATURA BISSÉ



Natura Bissé e испанска козметична марка, която вече над 40 години работи, за да поддържа и усъвършенства най-големия човешки орган - кожата. Утвърдена в десетки държави, козметиката на Natura Bissé печели доверието на изискващите все повече холивудски красавици и хиляди професионалисти са го приели в най-реномираните козметични центрове по света. А това наистина са доказателства за качеството на продуктите Natura Bissé и за ефективните резултати, които се постигат с различните терапии.



THE CURE COLLECTION - Козметично лечение на кожата

Подготовка на кожата за съвременен стил на живот. Днешният забързан и твърде претенциозен стил на живот поставя нашия организъм в постоянен стрес, причиняващ вреда върху кожата-органът, най-силно изложе на външно влияние. The Cure осигурява на кожата по-голяма резистентност и спомага за премахването на вредата,нанесена на кожата от модерния стил на живот. Продуктите от колекцията хидратират, прочистват и имат забавящ стареенето, подмладяващ ефект.


NB-CEUTICAL COLLECTION - Грижа за чувствителна кожа без парабени

Под всяка красива кожа се крие перфектния баланс. Възпалението е една от основните причини, които увреждат структурата на кожата. То предизвиква преждевременно стареене, раздразнение, екстремна сухота, зачервяване на кожата и изтощеност. NB-Ceutical Collection е богата на хипоалергенни съставки и интензивна процедура за всички типове чувствителна кожа. Подходящи са при изключително изсушаване, тъй като предотвратяват трансепидермалната загуба на вода. Тази колекция забавя стареенето и стимулира естествения защитен механизъм на кожата.


DIAMOND WHITENING SYSTEM - Диамантена изсветляваща колекция

Това е изключително богата колекция, която ефективно намалява петна с различни размери и интензивност, постигаща отлични депигментиращи резултати. Продуктите от линията предотвратяват образуването на пигмент, изглаждат тена и текстурата на кожата. Тази невероятна колекция осигурява изключителен, незабавен и дълготраен блясък с ефект на видимо сияйна кожа, благодарение на екстракта от нар. Включени са прецизно избрани активни съставки, които възпрепятстват образуването на хипопигментации по ефективен, контролиран и безопасен начин. Концентрациите на киселините позволяват приложението на продуктите целогодишно.


C+C VITAMIN - Линия - Витамин С

Витамини против свободните радикали. Замърсяването на околната среда, слънчевата радиация и стресът са само част от агресорите, генериращи прекомерно много свободни радикали, които отслабват защитната система на кожата. Те ускоряват естествения процес на стареене, причиняват загубата на еластичност и хидратация и допринасят за формирането на бръчки и тъмни петна. Ние можем да се противопоставим на тези разрушителни влияния, които възстановяват кожата и я предпазват от преждевременно стареене. Тази невероятна терапия спомага за възобновяване на кожата, притежава защитни, антиоксидантни, стягащи и хидратиращи свойства.


ESSENTIAL SHOCK 3D COLLАGEN - Етерична шокова линия

Ревитализираща SHOCK INTENSE LINE на Natura Bissé включва изключителни регенериращи и обновяващи хранителни съставки, които дават младежки вид на зрялата кожа. Тази линия съдържа голям процент колаген и еластин аминокиселини-естествена свободна форма, които се получават чрез хидролиза, както и изофлавони - растителни вещества, извлечени от соеви семена и от цветето Ирис. Изофлавоните имат невероятно действие против стареенето, тъй като отстраняват промени в кожата, дължащи се на хормонална недостатъчност. Тази несравнима линия включва антиоксидантите: витамините А+С+Е, екстракт от ананас, соеви екстракти, екстракт от зелен чай, масло от розата Москета, които обновяват и стабилизират кожата и така спомагат за запазване на нейната естествена красота.


OXYGEN LINE - Кислородна линия

Полъх на свеж въздух за вашата кожа. Клетките имат нужда от поддържане на оптимално ниво на кислород, за да могат да се регенерират и работят нормално. Замърсяването, слънчевата радиация и цигареният дим лишават нашата кожа от този жизнено важен елемент, поради което кожата губи своя младежки вид и блясък. Natura Bissé  създаде OXYGEN LINE, една изключителна колекция, съдържаща: водороден пероксид, Oxy-flow и “жива вода”. Кожа с достатъчно кислород се чувства чиста, бляскава и хидратирана.

SKIN CHOICE работи с най-утвърдените брандове в света на козметиката, включително с марката Natura Bissé! Попитайте експертите от бюти центъра за повече информация!

Няма коментари:

Публикуване на коментар