сряда, 21 юни 2017 г.

КАКВО ПРЕДЛАГАТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ КОЗМЕТИЧНИ ЦЕНТРОВЕ В СВЕТА?

Милиони жени по света се стремят към съвършенство и перфектен външен вид. Разберете кои са едни от най-модерните и известни козметични центрове и салони в света и къде можете да сте в компанията на някоя холивудска звезда, докато топ стилист довършва прическата ви за 10000 $.


Salon Spa W, Де Мойн, Айова

Един от ТОП 100 салоните за красота в САЩ, според престижната класация на списание ELLE. Всяка една процедура започва с персонализирана консултация за уточняване на специфичните особености и текущото състояние на кожата или косата, текстурата, подходящите терапии – всичко до най-малкия детайл. Затова неслучайно, сред най-известните клиенти на салона са Барак Обама, Ариана Хъфингтън, редица супер модели и знаменитости.


Stem Hair & Body, Канзас

Тук не просто се предлага пълната програма от услуги за коса и тяло, а се създава цялостно незабравимо преживяване за клиента. Освен перфектна визия и стилизация на косата, това е и мястото, в което клиентите могат да избират терапии и процедури за тялото и кожата, изцяло с органични продукти, за постигане на хармонизирана и напълно съживена и обновена кожа. 

Kate Somerville’s Skin Health Experts clinic, Лос Анджелис

Козметичният експерт и съветник на звездите Кейт Самървил и нейната клиника са най-предпочитано място от звезди като Джесика Алба и Парис Хилтън. Залагайки на неинвазивни козметични процедури и създавайки своята т.нар „Пирамида на здравето на кожата“, която включва 5 основни стъпки - защита, хидратация, стимулация срещу фините бръчки и детоксикация, д-р Самървил постига бляскави резултати, които личат по нейните знаменити клиентки.


Spruce & Bond, Ню Йорк

В Spruce & Bond "премахването на космите може да бъде нещо, което всъщност очаквате с нетърпение". Този салон неслучайно обещава, че ще се сбогувате с нежеланото окосмяване след 5 сесии - лазерите, с които се работи са неинвазивни и нежно използват насочените лъчи, за да се гарантират перфектни резултати при всеки тип кожа и вид на косъма. Ако не сте чували за „browlab” досега, това е единственото място, където оформянето на веждите е превърнато почти в точна наука - всяка процедура започва с т.нар „калибриране“, при което се анализира индивидуалността и особеностите на лицето, а накрая специалист създава идеалната строго персонализирана форма на веждите. 


BaredMonkey, Ню Йорк

BaredMonkey са се посветили да предлагат най-висококачествени услуги за лазерна епилация. А това, което най-силно ги отличава от останалите е тяхната 100 % гаранция за премахване на нежеланото окосмяване – всеки клиент трябва да бъде удовлетворен максимално. Ето защо, там се използват единствено лазерните системи Alma Soprano ICE / Alma Soprano LITE диоден лазер, който е златният стандарт в индустрията.



Едни от най-известните клиники и центрове за естетична промяна в света, сред които London Medical and Aesthetic Clinic и LipoTherapeia в Лондон, Permalaser Clinic в Париж, Medaaesthetics в Австралия, Rescue Spa Philadelphia във Филаделфия и много други, разчитат на най-добрата и ефективна технология за справяне с целулита и мастните натрупвания по тялото – VelaShapeTM.

Няма коментари:

Публикуване на коментар