понеделник, 10 април 2017 г.

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕЗ АПРИЛ

Април е в разгара си. Затова, нека не забравяме да направим поне три чудесни априлски неща. Например тези:


Промяна във външния вид

Отърсете се окончателно от зимното настроение и помислете как искате да изглеждате в идващото лято. Направете си своеобразен календар според приоритетите, които имате по отношение на външния си вид. Кожата на лицето ви със сигурност се нуждае от обновление и слънчева защита. Новите технологии ще ви дадат възможност да отстраните несъвършенствата във фигурата си. Летните колекции съвсем скоро ще са по магазините, прегледайте летния си гардероб. Така че, не губете време – приоритезирайте, планирайте и действайте.

Зелен разкош на трапезата

Време е на трапезата ви да се настани прясна и хрупкава зеленина. През април, както никога, ще ви се услади една препълнена купа със свежа зелена салата в комбинация с червени репички и уханни треви. Точно в този месец е задължително да си спретнете вкусна копривена супа – сега копривата е току що набола, млада, невинна, безумно вкусна и много полезна. И с толкова малко калории. Ако добавите и един домашно приготвен спаначник, то ще се радвате на великолепно априлско гурме трио, чието най-добро време, безспорно, е четвъртият месец от годината.


Време за лалета

Април е месецът на лалетата. Един букет с лалета в любимата стая ще ви зареди с красота, любов и много пролетно настроение. Прекрасен начин да отворите широко сетивата си за всичко цветно, което предстои в идващите сезони.


На колела

Престрашете се и извадете велосипедите, скейтовете и ролерите. Те ще ви настроят съвсем пролетно, ще повдигнат тонуса ви и ще се включат в общия хор на птици и дървета, които категорично казват, че е време за обновление. А и когато си на колела, вятърът тича в косите ти, очите ти виждат синьото на небето и зеленото на тревата, усещането е за пълна свобода и волност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар