сряда, 16 август 2017 г.

CE-THIONE - РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОДУКТ СРЕЩУ ПРОБЛЕМНА И СТАРЕЕЩА КОЖА


Medik8 e британска марка с новаторски решения за третиране на различни кожни проблеми с доказани ползи за кожата.

Eдин от най-революционните продукти на бранда е CE-Thione, съдържащ 15% L-аскорбинова киселина. Специалистите от бюти център SKIN CHOICE ви очакват, за да ви убедят „на живо“ в ефекта на това уникално предложение на Medik8.


Вижте на какво се дължи неговата сила!

Популярната активна съставка - Витамин С под формата на "L-аскорбинова киселина" е много ефективна, но изключително нестабилна. При нейния разпад, тя не просто губи своята активност, но от антиоксидант (съставка, която неутрализира свободните радикали) се превръща в про-оксидант т.е., тя генерира свободни радикали.

Medik8 създават първата стабилизирана формула с 15% L-аскорбинова киселина, която е не просто стабилна, а запазва 100% стабилността си за целия срок на годност и в периода след отваряне. 

CE-Thione


За разлика от другите серуми с Витамин C на Medik8, CE-Тhione е запазена търговска марка. Презареждащата се формула на CE Thione™ гарантира най-добрите резултати и ползи за кожата, което се постига благодарение на свежестта и активността на всяка капка витамин C.

Специалната формула имитира естествените механизми в тялото, за да поддържа стабилен витамин С в кожата, който от своя страна спомага за синтеза на колаген. Витамин С се "презарежда", благодарение на два антиоксидантни "съюзника": Витамин E и L-глутатион, които регенерират молекулата на витамин C, когато се изчерпи, осигурявайки ѝ невероятен потенциал. Кожата е предпазена от стареене, от свободните радикали (основната причина за фотоиндуцираното стареене), намалява се образуването на тъмни петна, а в резултат кожата изглежда по-сияйна и с по-бистър тен.

Липсата нa аромат, парабени, консерванти и петролни продукти прави CE-Thione подходящ, както за нормална, така и за суха, комбинирана и мазна кожа.


Няма коментари:

Публикуване на коментар