петък, 3 февруари 2017 г.

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Февруари започна. Затова побързайте да направите онези неща, които е най-добре да се свършат през най-малкия месец на годината. Няма как да забравите да отбележите деня на влюбените, защото точно в средата на месеца около вас всичко е свързано с валентинки, вино, шоколад и може би с много любов. Затова ще насочим вниманието ви към няколко други нещица!


Сверете модния си часовник
Каквато и зима  да се вихри около нас, коя истинска жена не поглежда към гардероба си, подготвяйки го за нов живот. Точно през този месец отвсякъде блика актуална информация с тенденциите за пролетно-летния сезон. Ориентирайте се и набележете основните неща, които трябва да промените, изровите или закупите. Зима е, но пролетта чука на вратата, а с нея и желанието ни да се разходим и уверим околните и себе си, че сме живи, свежи и готови за обновление.

Възползвайте се от намаленията
Докато сме на модна вълна, нека си кажем още веднъж, че именно през февруари можем да се снабдим с универсални зимни дрешки на много ниски цени. От сезонни разпродажби можем да придобием много повече дрехи и обувки отколкото преди месец за същите пари. Е, може би не всичко ще ни служи през следващия зимен сезон, но ще изпълни с толкова радост женското ни сърце. Защо да пропускаме подобно удоволствие? 

Помислете за съвършената лятна визия
Знаете, че перфектната фигура и сияйната кожа не се постигат за един ден. Планирайте си бюджета и  направете график кога какво ще направите за тялото и лицето си. Съвременните технологии действително правят чудеса, доверете се на професионалистите, за да се наслаждавате на страхотни резултати.


Запечатайте зимни мигове
Дори и да не обичате зимата, тя е част от живота. Не пропускайте да си направите дълга зимна разходка, запечатвайки с фотоапарат или просто със спомен зимни мигове. През март, в нетърпеливо очакване на топлото, изобщо няма да ви се мисли за това. Море, гора, градски пейзаж – всички те имат своето зимно очарование и ако го потърсите, непременно ще го откриете.

Изберете и изпратете мартеници
Февруари е месецът, в който трябва да помислите на кого каква мартеница да подарите. Това със сигурност ще направите, но не пропускайте, че точно сега е моментът да изпратите мартенички на своите приятели в чужбина. Разбира се, и на първи март можете да им пуснете по една виртуална мартеница, но друго си е те да пипнат на живо червено-белите конци, поставени с много обич в плик от техен близък приятел. Представете си колко приятна ще бъде тази емоция както за вас, така и за тях и бързо се заемете със задачата!

Осигурете си свежа градинка
Ако искате да имате свежи пролетни цветя на балкона или вкъщи, време е да положите грижи. Грудките и луковиците са направили своя здрав сън и очакват да ги сложите в красиви саксийки и сандъчета, за да радват очите ви през март и април. Представете си колко живот и цвят ще има около вас в следващите месеци, ако през февруари отделите няколко часа в тази посока.


Стартирайте лятната почивка
Нека подобно предложение не ви звучи странно. Ако искате да имате прекрасна лятна ваканция, започнете с търсенията отсега. Вижте различни дестинации и проучете интересни маршрути и актуални цени, докато студеното време ви държи пред компютъра. Колкото повече информация натрупате, толкова повече възможности ще се открият пред вас. И никак не е рано, защото след дестинациите следват още толкова много неща – хотели, забавления, транспорт, координация с близки и приятели и какво ли още не!

Няма коментари:

Публикуване на коментар